FAQ

Verzenden

Verzendkosten:

De verzendkosten bedragen 2,95 euro per bestelling in Nederland. Bij een bestelling vanaf 30 euro betaald u geen verzendkosten.
De verzendkosten voor België, Luxemburg en Duitsland bedragen 4,95 euro. Bij een bestelling vanaf 50 euro betaald u geen verzendkosten.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Brievenbuspost 3 - 4 werkdagen. In principe worden alle bestellingen als brievenbuspost geleverd via PostNL. Wanneer dit niet het geval is ontvangt u daar bericht over.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet aangekomen is?

Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en verzenden daarom zoveel mogelijk via Brievenbuspost. Dat is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of schade omdat we geen enkele medewerking of vergoeding van PostNL kunnen verwachten. Wij zorgen er in elk geval voor dat alles goed is verpakt met voldoende bescherming.

 

Bezorgen:

Op welke manieren kan ik betalen in de Webshop?

Je kunt betalen via iDEAL.

Worden er kosten gerekend voor het betalen via iDEAL?

Nee, wij rekenen geen extra kosten voor het betalen via iDEAL.

Waarom zie ik Mollie als ik betaal via iDEAL?

Mollie is het bedrijf wat voor ons de iDEAL betalingen verzorgt.

 

RETOURNEREN:

Wij doen ons uiterste best onze producten in de webwinkel zo goed mogelijk te omschrijven en te fotograferen. Ruilen/retourneren mag altijd zonder opgave van reden binnen een periode van zeven dagen na ontvangst van het product. Je dient hiervoor een e-mail te sturen naar info@sieraden4you.nl. De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Bewaar uw afgiftebewijs goed! 

Wel moeten de product(en) compleet en ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. Zodra wij de geretourneerde product(en) hebben ontvangen, krijg je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terug.


Mijn vraag staat er niet tussen!

Neem dan contact op met ons via info@sieraden4you.nl.

We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

 

 

 

 

Algemene Voorwaarden
PDF – 214.8 KB 218 downloads
Privacybeleid
PDF – 644.7 KB 218 downloads